FAQ

Kan ik mijn Kamergotchi kiezen?

Nee dat kan niet. De Kamergochi’s komen willekeurig uit het ei en daar zul je het mee moeten doen.

Wat als ik helemaal niks doe?

Dan zal jouw Kamergotchi het niet overleven en binnen 24 uur het loodje leggen. Je kunt dan wel opnieuw spelen met een nieuwe willekeurige Kamergotchi.

Hoe lang duurt dit spel?

Kamergotchi loopt af op 12 maart, de laatste Zondag (met Lubach) voor de verkiezingen. Daarna updaten de ranglijsten niet meer maar kan je nog wel spelen tot 15 maart 21:00.

Kan het spel ook zonder geluid gespeeld worden?

Ja, maar dit kan alleen door het geluid van je telefoon uit te zetten. Dan hoor je ook de geluidjes van je Kamergotchi en de pushberichten niet meer. In het spel zelf kan je het geluid niet uitzetten.

Privacy?

In het begin van het spel vragen we je Nickname/Leeftijd/geslacht, deze informatie slaan we op, gekoppeld aan jouw unieke maar anonieme device ID. Tevens slaan we je score op en degene die uit je ei komt.
Verder niets. Geen IP, we kunnen niet bij je bestanden of je internetgeschiedenis. Het is volledig anoniem. Wel kunnen we je pushberichten sturen, daar vragen we je toestemming voor aan het begin van het spel.
Verder gebruikt Kamergotchi third party libraries. Die libraries kunnen anonieme statistieken over jouw app versturen naar derde partijen. Deze gegevens zijn anoniem en niet gekoppeld aan de inhoud van je spel.

Toegang tot Foto's/media/bestanden?

We hebben toegang tot je bestanden nodig om je speldata (tijdelijk) op te slaan. We hebben geen toegang tot je media zelf nodig. We gaan uitzoeken waar die melding vandaan komt, maar we zullen nooit je foto’s / video’s gebruiken.

Is er een ranglijst van Kamergotchi-verzorgers?

Ja. Er is een dagelijkse ranglijst en een eindranglijst.
Toegewijde Kamergotchi-verzorgers maken kans op kaartjes voor Zondag met Lubach.

Mag ik mijn Kamergotchi automatisch laten voeren?

Nee, natuurlijk niet. Je moet het helemaal zelf doen. Als we vermoeden dat dit niet het geval is dan blocken we je account.

Kan ik een permanente block krijgen?

Helaas wel. Bij onethisch gedrag of bij een vermoeden van vals spelen blocken we je permanent uit het spel.

Wanneer komt Zondag met Lubach op TV?

Leuk dat je dat vraagt. Zondag met Lubach is elke zondag te zien op NPO3 om 21:20. Behalve 26 februari, dan zijn we er een weekje niet.